Biodom CV Pelletketels

De BIODOM cv pelletketels zijn zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien kunt u met een cv pelletketel flink besparen op uw energiekosten. De pelletketel is niet alleen een prima hoofdverwarming, ook als bijverwarming kunnen kosten worden bespaard.

Ongeveer 80% van het jaar heeft u niet het gehele vermogen van uw gasketel nodig. Dan is een cv pelletketel met lager vermogen ruim voldoende. Dit scheelt behoorlijk in de aanschafkosten.

De pelletketels van BIODOM zijn voorzien van innovatieve BIO-LOGIC technologie, die tal van voordelen biedt aan de gebruiker.

De pelletketels van Biodom werken op basis van houtpellets, organisch materiaal en 100% CO2 neutraal. Niet alleen milieuvriendelijk maar ook goedkoper dan aardgas ( gemiddeld 30% )  en  goedkoper dan stookolie of propaan ( gemiddeld 50% ). Alle Biodom pelletketels zijn gecertificeerd EN 303-5 Class 5 en voorzien van het energielabel  A++  en komen in aanmerking voor subsidie. De huidige subsidie (april 2019) is EUR 1250,=.

De Biodom pelletketels zijn voorzien van de innovatieve BIO-LOGIC technologie; hierdoor wordt de kwaliteit van de pellets herkend en automatisch de verbranding aangepast. Het instellen van parameters is niet meer nodig  en daarmee eenvoudig aan te sluiten op al bestaande cv installaties.
Het aansluiten op een sanitair warm waterboiler, buffervat of zonneboiler kan eenvoudig d.m.v. een extern buffercontroller.

Alle Biodom pelletketels zijn uitgerust met een ingebouwd pelletreservoir, variërend van 54 kg tot 220 kg.  U heeft al een ketel vanaf ca. EUR 5600,00 compleet geïnstalleerd (excl. subsidie).

Meer weten? Kijk op https://www.biodombenelux.com/ of neem contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.

Centrale verwarming

CV ketels moeten op zijn tijd worden vervangen. Bij het ouder worden van uw cv ketel nemen ook de kosten van onderhoud en reparatie toe. In veel gevallen kunt u bij vervanging van uw oude ketel ook op het energieverbruik het nodige besparen. vanHoorn Installaties vervangt uw verouderde verwarmingsketel of uw gaskachel met geiser of boiler door een modulerende HR ketel. Wij kiezen voornamelijk betrouwbare ketels van Remeha. Uiteraard komen wij graag bij u langs voor een goede en op maat gemaakte offerte. Dit natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend.

vanHoorn Installaties biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Het contract houdt in dat uw cv ketel 1 keer per jaar wordt onderhouden door een van onze specialisten. Daarnaast kunt u altijd bellen bij storing en betaalt u geen voorrijkosten.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sanitair

Toe aan een nieuwe badkamer of wc? vanHoorn Installaties denkt graag met u mee en biedt u slimme en mooie oplossingen. Wilt u het zelf doen, samen doen of het aan ons uitbesteden? Alles is mogelijk.

In onze winkel kunt u een selectie van onze sanitair bekijken. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de vervanging van oude kranen.

Elektra

vanHoorn Installaties heeft op het gebied van elektra alles wat u zoekt. U kunt kiezen uit een groot assortiment met een snelle levering. Of het nu gaat om de stopcontacten,  rookmelders, bedrading of een geheel nieuwe meterkast.  Bij ons bent u aan het goede adres.

Gas- en waterleiding

Bij het verbouwen van uw keuken of badkamer is het soms noodzakelijk om het leidingwerk aan te passen. Laat het aanleggen van water- en gasleidingen altijd over aan een deskundige loodgieter. Alleen dan bent u verzekerd van een optimale veiligheid. Verkeerd aangelegde leidingen kunnen immers explosiegevaar of lekkages opleveren.

Als vakkundig loodgieter leggen we gas- en waterleidingen met precisie en volgens de laatste eisen aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Vloerverwarming

Niet langer koude voeten? Wilt u een comfortabele temperatuur in uw badkamer of misschien zelfs in het hele huis? Kies dan voor vloerverwarming.  Zuinig in verbruik en enorm veel woongenot.  Vraag naar de mogelijkheden voor bij u thuis.