Centrale verwarming

CV ketels moeten op zijn tijd worden vervangen. Bij het ouder worden van uw cv ketel nemen ook de kosten van onderhoud en reparatie toe. In veel gevallen kunt u bij vervanging van uw oude ketel ook op het energieverbruik het nodige besparen. vanHoorn Installaties vervangt uw verouderde verwarmingsketel of uw gaskachel met geiser of boiler door een modulerende HR ketel. Wij kiezen voornamelijk betrouwbare ketels van Remeha. Uiteraard komen wij graag bij u langs voor een goede en op maat gemaakte offerte. Dit natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend.

vanHoorn Installaties biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Het contract houdt in dat uw cv ketel 1 keer per jaar wordt onderhouden door een van onze specialisten. Daarnaast kunt u altijd bellen bij storing en betaalt u geen voorrijkosten.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sanitair

Toe aan een nieuwe badkamer of wc? vanHoorn Installaties denkt graag met u mee en biedt u slimme en mooie oplossingen. Wilt u het zelf doen, samen doen of het aan ons uitbesteden? Alles is mogelijk.

In onze winkel kunt u een selectie van onze sanitair bekijken. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de vervanging van oude kranen.

Elektra

vanHoorn Installaties heeft op het gebied van elektra alles wat u zoekt. U kunt kiezen uit een groot assortiment met een snelle levering. Of het nu gaat om de stopcontacten,  rookmelders, bedrading of een geheel nieuwe meterkast.  Bij ons bent u aan het goede adres.

Gas- en waterleiding

Bij het verbouwen van uw keuken of badkamer is het soms noodzakelijk om het leidingwerk aan te passen. Laat het aanleggen van water- en gasleidingen altijd over aan een deskundige loodgieter. Alleen dan bent u verzekerd van een optimale veiligheid. Verkeerd aangelegde leidingen kunnen immers explosiegevaar of lekkages opleveren.

Als vakkundig loodgieter leggen we gas- en waterleidingen met precisie en volgens de laatste eisen aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Vloerverwarming

Niet langer koude voeten? Wilt u een comfortabele temperatuur in uw badkamer of misschien zelfs in het hele huis? Kies dan voor vloerverwarming.  Zuinig in verbruik en enorm veel woongenot.  Vraag naar de mogelijkheden voor bij u thuis.